Фінансисти не знають, чого чекати від нового голови Нацфінпослуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансисти не знають, чого чекати від нового голови Нацфінпослуг

908
Новим главою Нацфінпослуг став Андрій Стасевський. Цю посаду колишній заступник генерального директора Аграрного фонду отримав згідно з указом президента.
Василь Волга, екс-глава Нацфінпослуг (2011), здивувався цьому призначенню. "Я такої людини у фінансових колах країни не знав", - сказав він.
Валерій Альошин, екс-глава Нацфінпослуг (2006-2009), також сказав, що раніше не стикався з Андрієм Стасевським. "Це нова людина для ринку", - говорить фахівець.
Для операторів ринку призначення Андрія Стасевського теж стало несподіванкою. "Він не знає ринок, ринок не знає його", - констатує Олександр Залєтов, заступник голови ЛСОУ.
При цьому якихось радикальних змін учасники ринку не очікують. "Для Андрія Стасевського цей ринок новий, і поки він увійде в курс справи, має пройти час", - пояснює Олександр Мельничук, менеджер зі зв'язків з громадськістю та комунікацій СГ "PZU Україна".
При цьому фахівці сподіваються, що з приходом нового глави ситуація на ринку зміниться на краще. "Повинна з'явитися якась активність у діях регулятора. Особливо хотілося б бачити активність в обов'язкових видах страхування", - відзначає Олександр Мельничук.
Перед тим як зайняти пост в Нацфінпослуг, Андрій Стасевський півроку працював заступником генерального директора Аграрного фонду, до цього трохи більше року був заступником голови Держкомрезерву, куди прийшов з позиції заступника голови правління НАК "Нафтогаз".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас