Азаров зібрався погостювати в Білорусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров зібрався погостювати в Білорусі

71
Питання двостороннього економічного співробітництва планується обговорити під час офіційного візиту прем'єр-міністра України Миколи Азарова в Республіку Білорусь. Як повідомив прес-секретар Посольства України в Білорусі Олексій Ємельяненко, про це йшлося під час зустрічі Посла України в Білорусі Віктора Тихонова з міністром транспорту і комунікацій Білорусі Іваном Щербо.
Як уточнили в українському Посольстві, офіційний візит Азарова до Білорусі має відбутися в кінці березня на запрошення голови Ради міністрів Білорусі Михайла Мясниковича.
У розмові з міністром транспорту Білорусі Тихонов висловив упевненість в успішному проведенні візиту українського прем'єр-міністра.
Тихонов також констатував, що двостороння співпраця між Україною і Республікою Білорусь розвивається успішно і взаємовигідно. під час в ході зустрічі Щербо зазначив, що в транспортній сфері між двома країнами відсутні будь-які питання, які не можна було б вирішити.
"Я задоволений рівнем двосторонніх відносин у транспортній галузі та плідними результатами роботи українсько-білоруської міжурядової змішаної комісії з питань торгово-економічної співпраці", - підкреслив міністр.
Особливу подяку білоруська сторона висловила Україні за транспортування венесуельської нафти.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас