Соратник Меркель: ФРН готує голосування відразу за трьома питаннями про Грецію на наступному тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соратник Меркель: ФРН готує голосування відразу за трьома питаннями про Грецію на наступному тижні

Казна та Політика
172
Уряд Німеччини готується винести на розгляд в парламенті країни відразу три пакети пропозицій щодо Греції, голосування за ними, ймовірно, відбудеться вже наступного тижня, заявив заступник голови фракції ХДС/ХСС у бундестазі Міхаель Майстер.
Як повідомляє агентство Bloomberg, бундестаг обговорить питання про надання Греції другого пакету допомоги на 130 млрд євро, розширення повноважень стабфонду ЄС з метою надання Греції додаткової підтримки і видачі гарантій щодо низки грецьких держоблігацій після реструктуризації держборгу.
За словами Майстера, парламент може провести одне голосування або розбити схвалення пов'язаних з Грецією питань на кілька етапів.
"Ситуація для Греції стає дедалі проблематичнішою з кожним днем, - вважає Майстер. - Грекам потрібні реформи - не для Брюсселя, Берліна чи МВФ, а для самих себе".
У найближчі години прем'єр-міністр Греції Лукас Пападемос проведе переговори з лідерами політичних партій Греції, що переносилися вже кілька разів. Політики обговорять нові, більш жорсткі реформи бюджету та економіки, яких вимагають від них Євросоюз і Міжнародний валютний фонд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас