Азаров каже, що українськими реформами займаються іноземні фахівці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров каже, що українськими реформами займаються іноземні фахівці

3191
За словами прем'єр-міністра Миколи Азарова для проведення реформ в Україні залучені серйозні іноземні фахівці. "Для проведення реформ залучено достатньо серйозних іноземних фахівців", - написав прем'єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.
"При президенті створено комітет з економічних реформ, який і працює з цими фахівцями. Тому ми позитивно дивимося на ці ініціативи (щодо включення в роботу іноземних досвідчених політиків)", - додав він.
Нагадаємо, під час засідання комітету з економічних реформ президент України Віктор Янукович заявив, що економічні реформи в минулому році не дали результатів, і доручив прискорити їх проведення в році нинішньому.
Глава держави доручив прем'єр-міністру Азарову спільно з Комітетом з економічних реформ розібрати ситуацію і з'ясувати, де були недоробки. "Де і чому ми загальмували імплементацію реформ. Чому економічне зростання, на яке ми розраховували, яке і було в основі цієї стратегічної мети, не відбулося на тому рівні, який ми планували", - додав він.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас