У Полтаві на честь сала влаштували свято — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Полтаві на честь сала влаштували свято

94
У Полтаві відбулося свято сала. Незважаючи на мороз, чимала кількість полтавців зійшлися на центральну вулицю міста, щоб поласувати цим делікатесом. На святі можна було скуштувати сало в шоколаді, в шампанському, з родзинками і навіть суші-сало, повідомляють "Новини Полтавщини".
Під час заходу відбувся благодійний аукціон, лотами якого були вироби з сала - книги, футбольний м'яч, порося. Голова ради підприємців Полтави купив порося за 1000 гривень. Кошти від проданих лотів підуть на потреби міського центру реабілітації дітей-інвалідів.
У 14 торгових точках можна було купити м'ясні вироби: рулет часниковий, сало українське, закуска селянська, бекон фарширований, сало по-домашньому, шпиг угорський тощо. Крім цього, всі охочі могли зігрітися гарячим чаєм і взяти безкоштовно бутерброди з салом. Учні профтехучилищ виготовили їх 2 тисячі.
Для гостей свята була організована розважальна програма. А міський голова Олександр Мамай зі сцени підкреслив свою любов до сала, зокрема, порадів, що він не вегетаріанець.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас