Маєтки Азарова, Литвина і Ющенка обійдуться бюджету в 50 мільйонів? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маєтки Азарова, Литвина і Ющенка обійдуться бюджету в 50 мільйонів?

Казна та Політика
3125
Утримання резиденцій "Конча-Заспа" та "Пуща-Водиця", де розташовані маєтки українських чиновників, обійдеться бюджету 2012 року в 50 мільйонів гривень.
Як повідомляє "Українська правда", таку відповідь на свій інформаційний запит газета отримала з Адміністрації Президента.
УП зазначає, що в резиденціях "Конча-Заспа" та "Пуща-Водиця" розташовані, зокрема, маєтки прем'єр-міністра України Миколи Азарова, голови Верховної Ради України Володимира Литвина та і екс-президента України Віктора Ющенка.
"Відповідно до поданих Мінфіну пропозицій, для формування розпису бюджету на 2012 рік будинку відпочинку "Конча-Заспа" передбачені видатки споживання в загальному обсязі 2,954 млн гривень (загальний фонд бюджету - 26,9 мільйона, спецфонд - 2,1 мільйона)", - сказано в повідомленні.
"Комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" передбачені видатки споживання в загальному обсязі 18,7 мільйона гривень (14,9 - загальний фонд, 3,8 - спецфонд)", - також йдеться у відповіді Адміністрації Президента.
Кошториси "Конча-Заспи" і "Пуща-Водиці" складаються в межах бюджетної програми Державного управління справами "Фінансова підтримка санаторно-курортних закладів".
"За інформацією ДУС, під час подачі пропозицій для формування розпису, всі планові поточні витрати були зафіксовані на рівні 2011 року", - сказано в повідомленні.
У резиденції "Конча-Заспа", пише газета, розташовані маєтки прем'єра Азарова, спікера парламенту Литвина, секретаря РНБО Раїси Богатирьової, екс-президентів Ющенка, Леоніда Кучми та Леоніда Кравчука, міністрів і депутатів.
У резиденції "Пуща-Водиця" мають свої маєтки керівник Державного управління справами Андрій Кравець, перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін, екс-спікер парламенту Іван Плющ та ін.
УП нагадує, що Президент Віктор Янукович і прем'єр Азаров неодноразово закликали співгромадян з розумінням поставитися до скорочення соціальних витрат через брак бюджетних коштів.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас