У березні в Києві відкриють п'ятизірковий готель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У березні в Києві відкриють п'ятизірковий готель

682
Першого березня в Києві відкриється п'ятизірковий готель Fairmont Grand Hotel Kyiv. Це вже четвертий в столиці готель з 5-ма "зірочками".
Проект був реалізований міжнародним готельним оператором Fairmont Hotels & Resorts і українською девелоперською компанією "Ярославів Вал". Як запевняють в Fairmont Grand Hotel Kyiv, готель буде виділятися серед конкурентів найбільшими номерами в столиці, найбільшим бальним залом для урочистих заходів та унікальним для міста атріумом.
Архітектурна будова в строгому класичному стилі, розташована на вул. Набережно-Хрещатицька, 1А, складається з 12 поверхів. У готелі 258 номерів, з них 54 номерм-люкс, включаючи президентські і королівські апартаменти. В інфраструктуру готелю входять ресторани, бари, SPA-салон з фітнес-залом, конференц-зали, бальний зал і атріум.
У київському готелі також буде діяти спеціальна програма для найвимогливіших відвідувачів - клуб "Fairmont Gold", яка включає в себе персоніфіковане обслуговування, наявність приватної рецепції, окремий поверх і комфортабельні ресторанний і камінний зали з бібліотекою.
"Бренд Fairmont - це історія світового готельного бізнесу. Ми пишаємося перлинами нашої мережі: The Savoy в Лондоні, The Plaza в Нью-Йорку. Ми впевнені, що Fairmont Grand Hotel Kyiv підтвердить репутацію мережі і стане таким же культовим місцем, як і інші знамениті готелі мережі", - сказав генеральний директор готелю Крістоф Г. Ганстер
Fairmont Hotels & Resorts - міжнародний готельний оператор, в мережу якого входять готелі та курортні комплекси класу люкс по всьому світу. У колекцію готелів Fairmont входять в Лондоні - готель The Savoy, в Нью-Йорку - The Plaza, в Шанхаї - Fairmont Peace Hotel. Усього мережа Fairmont включає в себе понад шістдесят готелів.
Fairmont належить групі FRHI Holdings Limited (Fairmont Raffles Hotels International), провідної компанії, що спеціалізується на готельному бізнесі і складається більш ніж з 100 готелів з брендами Fairmont, Raffles і Swissôtel. Штаб-квартира Fairmont Hotels & Resorts розташована в Торонто (Канада). У Східній Європі перший готель мережі Fairmont буде відкрито в столиці України.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас