Ізраїль схвалив рішення ЄС про санкції на імпорт іранської нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль схвалив рішення ЄС про санкції на імпорт іранської нафти

Енергетика
104
Ізраїль схвалив рішення Євросоюзу про введення нових санкцій стосовно Ірану. Про це заявив сьогодні ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньяху перед засіданням парламентської фракції партії "Лікуд", яку він очолює.
"Я вважаю, що це крок у правильному напрямку, хоча і неможливо заздалегідь передбачити його результат, - сказав прем'єр. - Необхідно якнайшвидше зробити сильний і швидкий тиск на Іран, а в подальшому зважувати рішення про санкції, спираючись на досягнуті результати". Нетаньяху підкреслив, що "на сьогоднішній день Іран безперешкодно продовжує розробляти ядерну зброю".
Наприкінці минулого тижня іранська ядерна проблема була однією з головних тем обговорення під час візиту до Ізраїлю голови Комітету начальників штабів ВС США генерала Мартіна Демпсі, який провів переговори з Нетаньяху, а також з міністром оборони Ехудом Бараком і главою генштабу Бені Ганцом. Як відзначає газета "Джерузалем пост", бліц-візит генерала Демпсі був "присвячений тому, щоб утримати ізраїльські армію і уряд від планів щодо атаки іранських ядерних об'єктів". "США сподіваються, що Ізраїль відсуне плани нападу на задній план і дасть дипломатам і санкціям більше часу для впливу на іранський режим", - пише газета.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас