АТ Кредит Банк (Україна) розпочав емісію платіжних карток для розрахунків у мережі Internet — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ Кредит Банк (Україна) розпочав емісію платіжних карток для розрахунків у мережі Internet

Фінтех і Картки
230
АТ Кредит Банк (Україна) впровадив для своїх клієнтів новий картковий продукт – Virtual Kredyt Bank (Ukraine).
Virtual Kredyt Bank (Ukraine) - це платіжна картка компанії MasterCard Europe, призначена для виконання платежів у глобальній комп’ютерній мережі Internet. Даний продукт розроблено з метою більш повного задоволення потреб тих клієнтів, які активно користуються платіжним картками для замовлення товарів та оплати послуг в мережі Інтернет.
Картка дає можливість здійснювати замовлення товарів у будь-яких “віртуальних” магазинах, де розміщено логотип MasterCard. З її допомогою можна здійснювати підписку на електронні журнали чи отримувати доступ до різноманітних платних веб – ресурсів. Карткою можна користуватись з будь-якого комп’ютеру, що має доступ до мережі Інтернет.
Однією з основних особливостей картки є відсутність доступу шахраїв до основної частини коштів клієнта, що знаходяться на “реальній” платіжній картці. Virtual Kredyt Bank (Ukraine) емітується тільки для фізичних осіб. Картковий рахунок без встановлення незнижувального залишку може відкриватись у одній з трьох валют: долар США , гривна та євро. Вартість оформлення та подальшого обслуговування карти відповідає умовам продажу та обслуговування Банком карток Maestro та Visa Electron.
Також, АТ Кредит Банк (Україна) з березня 2003 пропонує для студентів вищих навчальних закладів можливість оформлення карток Maestro або Visa Electron на пільгових умовах. Програма передбачає відкриття карткового рахунку в національній валюті та оформлення платіжних карток за зниженими тарифами на обслуговування та із зменшеним розміром незнижувального залишку при пред’явленні студентом залікової книжки. Картка є міжнародною, не має жодних додаткових обмежень чи відмінностей у порівняні із звичними картками банку даного класу і є доступною кожному студенту, незалежно від типу учбового закладу.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас