На Новий рік київський транспорт ходитиме до ранку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Новий рік київський транспорт ходитиме до ранку

227
Згідно з розпорядженням Попова, на свята громадський транспорт ходитиме до ранку.
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження про організацію роботи міського пасажирського транспорту під час Новорічних та Різдвяних свят.
Так, згідно з розпорядженням, 31 грудня, починаючи з 20:00, комунальне підприємство "Київський метрополітен" відповідно до пасажиропотоку повинно буде збільшити кількість пар поїздів на лініях метро, пише Kievpress. У ніч на 1 січня метро ходитиме на 3,5 години довше.
Комунальне підприємство "Київпастранс" 31 грудня збільшить з 20:00 кількість автобусів, тролейбусів і трамваїв, що курсують по маршрутах. 1 січня роботу громадського транспорту буде продовжено до 4:30, до того ж буде організована робота окремих маршрутів з великим інтервалом руху, які будуть ходити від станцій метро в нічний час.
Зросте кількість одиниць громадського транспорту на автодорогах столиці та 7 січня, на Різдво, а 19 січня по закінченні заходів у Парку культури та відпочинку "Гідропарк" курсуватиме більше пар поїздів у столичному метрополітені.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас