Новий рік обіцяє бути вирішальним для євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий рік обіцяє бути вирішальним для євро

Валюта
780
Новий рік обіцяє бути вирішальним для євро з інтеграцією в новий фіскальний союз для більшості країн, і передумовами, що одна "маленька країна" може залишити валютну зону. Якщо 2011 був жахливим роком для символу інтеграції ЄС, Німеччини і Франції, обтяжені боргами грошових партнерів вони стоять перед суворим вибором, оскільки вони входять в 2012 рік з дуже слабкими показниками. Боргова криза може поставити всю Європу на коліна, заявив президент Франції Ніколя Саркозі у своєму недавньому виступі, в якому він розмірковував про поширення проблеми з Греції, Ірландії та Португалії до Іспанії і, нарешті, Італії, пише K2K News.
"Яка Європа буде у нас, якщо євро зникне?" - запитав він.
Радикальна трансформація йде повним ходом, щоб уникнути сценарію "судного дня", який в підсумку розмиває відмінності навіть у податковій системі і системі соціального забезпечення по основних економіках Єврозони.
На початку 2011 року проблеми в Афінах, Дубліні та Лісабоні вважалися "периферійними" проблемами Єврозони в цілому.
Але це було до поширення інфекції по Єврозоні, коли загроза зниження кредитних рейтингів стала основним тривожним дзвінком.
Криза була в багатьох формах, оскільки проблеми вперше з'явилися в США наприкінці 2007 року. Це відбилося на іпотечних ринках, споживчих витратах і реальному секторі економіки для домовласників і бізнесу.
Хоча криза була спочатку економічною, незабаром вона стала політичною, ставши причиною відставки прем'єр-міністрів Греції та Італії.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас