У США екранізують відставку Стросс-Кана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США екранізують відставку Стросс-Кана

24
Американський режисер Абель Феррара, автор "Небезпечної гри" і "Поганого лейтенанта", збирається знімати фільм, заснований на історії відставки глави Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініка Стросс-Кана, і в головній ролі бачить французького актора Жерара Депардьє.
Як передає Газета.ру з посиланням на американські ЗМІ, у фільмі також будуть епізоди, почерпнуті з біографій інших політиків - наприклад, екс-президента США Білла Клінтона, чию репутацію зруйнувала стажерка Моніка Левінські, і чотири рази прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі, неодноразово замішаного в секс-скандалах.
"Єдине, що можна сказати напевно: Депардьє, Аджані (актриса Ізабель Аджані) і Феррара дуже хочуть попрацювати разом. Але чи вийде з цього фільм, ми поки не знаємо. Ясно лише, що вони намагаються написати щось, пов'язане зі Стросс-Каном і побудоване навколо політики та аддикцій. Мова йде про щось більше, ніж скандал зі Стросс-Каном у вузькому сенсі", - пояснює продюсер Феррари Вінсент Мараваль.
Передбачається, що Жерар Депардьє зіграє головного героя, а Ізабель Аджані з'явиться в ролі його дружини.
Нагадаємо, в травні 2011 року Стросс-Кана затримали в Нью-Йорку: покоївка готелю, де він зупинився, заявила, що глава МВФ намагався її зґвалтувати. Через кілька днів Стросс-Кан добровільно пішов зі свого поста, а заодно вибув і з французьких президентських перегонів, в яких міг стати потужним конкурентом чинного глави держави Саркозі.
Згодом з'явилися версії, згідно з якими французька поліція вела стеження за директором-розпорядником МВФ, а організовано це було не без участі самого Саркозі, який обіймав раніше посаду глави МВС. Як би там не було, в липні покоївка зізналася, що дала неправдиві свідчення, щоб отримати в Штатах політичний притулок, дурила податкові та соціальні органи, а слідом за ними - і суд. Кримінальну справу було закрито, і на початку вересня Стросс-Кан повернувся до Франції.
У вересні стало відомо, що в США знімають телесеріал за мотивами історії зі Стросс-Каном.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас