Expo.all.biz інформує: грудневі виставки в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Expo.all.biz інформує: грудневі виставки в Росії

254
Згідно сервісу Expo.all.biz, у грудні кількість ділових заходів стає менше, ніж у традиційно виставковому листопаді, а майже третина виставок присвячена святковим покупкам.
Понад 35 виставок з більш ніж сотні масштабних грудневих заходів по всій Росії проводяться в розрахунку на святковий попит - одяг, подарунки, ювелірна продукція, мода. Більшість з них проходять в останніх декадах грудня перед Різдвом і новорічними святами.
Промислові виставки орієнтовані на ділову аудиторію, тому проводяться в самому початку місяця.
З 29 листопада по 1 грудня 2011 року в Москві в Експоцентрі та на інших майданчиках проводиться цілий ряд виставок, присвячених будівельним технологіям. Це Міжнародна спеціалізована виставка "ExpoCem-2011" "Модернізація цементної промисловості", Дванадцята Міжнародна спеціалізована виставка "Сухі суміші, бетони і розчини. ExpoMix-2011", Міжнародна професійна виставка "Бетонні заводи. Обладнання. Опалубка","ConTech-2011"
З 29 листопада по 1 грудня в "Центрі міжнародної торгівлі Єкатеринбург" проходять виставки "Металообробка. Світ кріплення" і "Зварювання. Контроль і діагностика"
З 29 грудня по 2 грудня проходить схожа з попередніми виставками з тематики будівництва виставка EXPOMix "Сухі суміші, бетони, розчини" в Красногорську Московської області. Електриці присвячена 8-а Міжнародна виставка "Силова Електроніка і Енергетика", яка проводиться там же з 29 листопада по 1 грудня. Практично одночасно проходить виставка "Електричні мережі Росії - 2011" у Всеросійському виставковому центрі в Москві.
Виставка WoodEx (Лестехпродукція), що проходить з 29.11. по 02.12., орієнтована на деревообробну промисловість.
Технологіям мобільної індустрії присвячена московська виставка Mobile Expo, з 2 по 3 грудня 2011 року.
З 30.11. по 02.12. в Москві проводиться виставка "Світовий Океан 2011".Вона охоплює сфери використання та охорони Світового океану. Розділи виставки - морський транспорт, нафтовидобуток, підводна техніка, метеорологія, наука та інші.
Логістиці, продуктам харчування та упаковці присвячені виставки "Логістика Сибіру" і "Продсіб", "Продмаш, Сібупак (тара і упаковка)", які пройдуть в Новосибірському МВЦ з 29.11. по 02.12.
З 30 листопада по 2 грудня у Воронежі можна відвідати виставку "Зв'язок.Інформтех. Безпека. Засоби порятунку", а Казань приймає гостей на виставки "Нанотехнології. Казань", "Енергетика. Ресурсозбереження, Казань".
Для любителів літератури і бізнесменів, що працюють на книжковому ринку, безумовно буде цікава Міжнародна Ярмарка інтелектуальної літератури "Non/fiction". Щорічно у ярмарці беруть участь великі видавничі доми та книготорговельні компанії. Ярмарка "Non/fiction" давно стала місцем спілкування професіоналів - місцем для укладання договорів та встановлення прямих контактів між авторами, книготорговцями, літературними критиками, видавцями, агентами та перекладачами з Росії та країн Європи. Один з розділів виставки - Книжкові Антикварні ярмарки. Захід пройде в Москві в Центральному Будинку Художника з 30 по 4 грудня.
Волгоград з 1 по 4 грудня порадує Всеросійськими спеціалізованими виставками «Товари XXI століття», основні напрями якої - одяг та взуття, вироби з шкіри/хутра, посуд парфумерія, тканини/текстиль, "Фестиваль меду" і "Ювелір Експо".
Москва також бере ювелірну виставку "Ювелір - 3", яка триватиме цілих 10 днів з 3 по 13 грудня 2011
Головним місцем зустрічі зустрічі професіоналів медичної і фармацевтичної галузі багато хто називає Міжнародну спеціалізовану виставку "Аптека". Відмітна риса виставки "Аптека", яка буде з 5 по 8 грудня - її насичена науково-практична програма. У рамках заходу щорічно проходить Міжнародний медико-фармацевтичний форум, конференції, презентації та семінари.
Продовжує тематику охорони здоров'я однойменна виставка, що проходить з 5 по 9 грудня в Москві. Виставково-конгресовий блок, об'єднаний під егідою міжнародного науково-практичного форуму, включає в себе: 21-ту міжнародну виставку "Охорона здоров'я-2011", 5-ю міжнародну виставку "Здоровий спосіб життя-2011", 13-й щорічний науковий форум "Стоматологія -2011", 6-у міжнародну наукову конференцію "Спортмед-2011". Мета проведення форуму "Російський тиждень охорони здоров'я" - сприяння в реалізації пріоритетного національного проекту в сфері охорони здоров'я та реалізація Концепції розвитку охорони здоров'я РФ до 2020 року.
У рамках Третього Міжнародного форуму з інтелектуальної власності "Expopriority'2011", що проходить 5-6 грудня в Москві, відбудуться Міжнародний конгрес з інтелектуальної власності (Пленарне засідання та секції), семінар "Торговельні марки та доменні імена: правові аспекти" та виставка інновацій.
У Тюмені проводиться виставка за тематикою Машинобудування та Транспорт під назвою "Верстати. Прилади. Інструменти". Дата проведення - з 6 по 8 грудня.
У Єкатеринбурзі 6-8 грудня проходить VII Міжнародна спеціалізована виставка "ПТА-Урал 2011", присвячена промислової автоматизації та вбудовуваним системам. Місія виставки - сприяти розвитку промисловості шляхом привернення уваги до інноваційних технологій, які демонструють учасники виставок і конференцій.
Спеціалізована московська виставка "Нафтогазовий потенціал Росії", що проходить з 6 по 8 грудня, включає експозиції за наступною тематикою: сучасні технології, обладнання та матеріали для нафтопереробки і газопереробки, установки й устаткування для розробки нафтових та газових родовищ, первинної переробка, транспортування та зберігання нафти, газу та продуктів їх переробки. У рамках її пройдуть 10-а виставка з міжнародною участю "Трубопровідні системи. Будівництво, експлуатація, ремонт" та Міжнародний паливно-енергетичний та газонафтохімічний конгрес.
З 7 по 9 грудня Кіров приймає виставку "Технологія краси". З 8 по 10 грудня - Томськ - "Постачання Півночі", а Красногорськ - "Будівельний сезон 2011". У Красногорську провідні галузеві компанії продемонструють свої матеріали і технології, а також проведуть ділові заходи, присвячені питанням розвитку будівництва в РФ. Тематика заходів включає містобудування, комплексну забудову невеликих міст і населених пунктів, малоповерхове та індивідуальне будівництво, розвиток сільської місцевості, організацію СРО, технічне регулювання, екологічне будівництво, ціноутворення, організацію та проведення аукціонів та електронних торгів, підготовку кадрів, впровадження технологій енергозбереження та безпеки в будівництві та експлуатації будівель.
На третьому тижні грудня, з 13 по 15, у м. Петрозаводську пройде Міжнародний промисловий форум "Енергозбереження. Екологія. ЖКГ", який об'єднає виставки: "Енергетика Карелії", "Екологія. Управління відходами", конференції: "Інноваційні рішення в галузі енергозбереження", "Екологія.Управління відходами".
У Санкт-Петербурзі проходить виставка "ICCX-2011" з 13 по 16 грудня.Тематики: Будівництво, нерухомість, Системи теплопостачання для бетонних заводів: енергоустановки і генератори гарячого газу, Системи автоматизації виробництва бетону, Системи вимірювання температури
У Волгограді в ВВЦ «Регіон» з 13 по 15 грудня відбудуться кілька виставок - "Енергозбереження та енергоефективні технології", 8-а спеціалізована виставка "Регіон-Електро", 12-а промислово-технічна виставка "Технофорум" об'єднує салони "Металургія та ливарна справа", "Обробка металів", "Машинобудування", "Верстатобудування", "Обладнання - Нафта. Газ. Хімія"
Єкатеринбург з 14-16 грудня в рамках Форуму "Енерго-ПромЕкспо 2011" приймає VI Універсальна виставку "Енерго-ПромЕкспо 2011" та Всеросійську виставку науково-технічної творчості студентів, аспірантів та молодих вчених "Енерго-та ресурсозбереження. Енергозабезпечення. Нетрадиційні і поновлювані джерела енергії".
Міжнародна торгово-інформаційна платформа ALL BIZ бажає Вам вибрати собі виставку до смаку і користуватися для цього сервісом Expo.all.biz. Виставки в ньому ранжовані за тематиками, датам, містам, країнам. Виставкові компанії знайдуть свої переваги в роботі з ресурсом в питанні залучення учасників і відвідувачів.
Довідка: ALL BIZ - міжнародний електронний ринок товарів і послуг на 26 мовах, об'єднує товарні ринки 60 країн світу, містить структуровану інформацію про більш ніж 10 млн. товарів і послуг від 600 000 компаній.Система забезпечує прямий контакт між покупцем і продавцем. Компанія має офіси в 16 країнах світу. Відвідуваність ресурсу перевищує 180 млн. користувачів з усього світу на рік, і входить в ТОП-500 самих відвідуваних сайтів світу згідно рейтингу GOOGLE AD PLANNER за червень 2011 р.
За матеріалами:
all.biz
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас