Банк "Мрія" підключився до Системи електронної доставки Portmone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Мрія" підключився до Системи електронної доставки Portmone

Фінтех і Картки
533
В АКБ «Мрія» проведене підключення і тестування Системи електронної доставки й оплати рахунків Portmone.com. Система Portmone.com призначена для одержання рахунків за зроблені послуги, їхньої оплати через Internet, а також архівування всіх рахунків. Portmone.com є першою в Україні системою електронної доставки й оплати рахунків.
Користувачі Portmone.com мають можливість у лічені хвилини одержувати й оплачувати рахунки в будь-якій точці України і світу — скрізь, де є доступ до Internet. Сервіси системи доступні цілодобово, без вихідних і святкових днів.
Система Portmone.com запущена в експлуатацію 14 січня 2003 року, але вже сьогодні з її допомогою в Києві можна оплачувати більшість регулярних рахунків, що виставляються, за комунальні послуги, електроенергію (Правий берег) і телефонні переговори - міжміські і міжнародні («Утел»). В даний час розробляється можливість оплати через систему Portmone.com рахунків за послуги місцевого телефонного зв'язку, електроенергію (Лівий берег), кабельне телебачення, мобільний зв'язок, Internet, щомісячних платежів по розстрочці, щомісячного погашення відсотків по споживчому кредитуванню, різних страхових програм і ін.
Поки як користувачів системи Portmone.com можуть виступати тільки кияни. Але вже до кінця 2003 р. планується надавати електронні послуги і жителям інших міст України.
Банк «Мрія» підключився до системи Portmone.com через велику перспективність цього проекту. Участь у проекті Portmone.com відповідає стратегічним задачам АКБ «Мрія» по планомірному розширенню спектра додаткових послуг, наданих користувачам платіжних карт банку.
АКБ «Мрія» є членом міжнародних платіжних систем VISA International і MasterCard International і, по кількості емітованих пластикових карт, входить у число ведучих банків України. Власники пластикових карток, емітованих банком «Мрія», зможуть, не виходячи з будинку, офісу чи перебуваючи за кордоном, одержувати й оплачувати рахунка від безлічі компаній.
Сервіс Portmone.com дозволяє значно знизити витрати користувачів по оплаті рахунків. Оскільки перерахування коштів з карткових рахунків виробляється безпосередньо банком, крім будь-яких агентів і посередників, то щомісячна оплата комплексу послуг Portmone.com складає всього 2 гривні.
За матеріалами:
ВТБ Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас