Fitch підтвердив рейтинги єврооблігацій Ukraine Mortgage Loan Finance No.1 класу А ВВ і класу В на рівні В — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch підтвердив рейтинги єврооблігацій Ukraine Mortgage Loan Finance No.1 класу А ВВ і класу В на рівні В

275
Міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило рейтинги єврооблігацій компанії Ukraine Mortgage Loan Finance No.1 Plc класу А на рівні ВВ і класу В на рівні В.
Про це йдеться в повідомленні Fitch.
Агентство зберегло прогноз рейтингу єврооблігацій класу А - позитивний - і змінило прогноз єврооблігацій класу В зі стабільного на позитивний.
Згідно з повідомленням, дані рейтингові дії відображають вплив очікуваного викупу кредитів Приватбанком при проведенні виплат з облігацій класів А і B, а також беруть до уваги доступні рівні підвищення кредитної якості.
Погашення облігацій класу A і В має відбутися в грудні 2031 року.
Єврооблігації класу А Ukraine Mortgage Loan Finance No.1 були випущені в лютому 2007 року на суму 134,1 млн доларів, паперу класу В - у лютому 2007 року на 36,9 млн доларів.
Ukraine Mortgage Loan Finance No.1 Plc - спеціальна юридична особа, створена в рамках угоди, яка представляє собою сек'юритизацію доларових іпотечних кредитів, при цьому продавцем іпотечного портфеля виступив Приватбанк.
У відповідності до шкали Fitch, рейтинги групи В означають наявність певних кредитних ризиків за обмеженого запасу міцності.
Як повідомляло агентство, у лютому 2007 року Приватбанк здійснив випуск єврооблігацій на загальну суму 171 млн доларів в рамках угоди з сек'юритизації іпотечного портфеля.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас