Азаров чекає від блогерів пропозицій щодо реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров чекає від блогерів пропозицій щодо реформ

992
Уряд шукає нові форми комунікації з суспільством для роз'яснення реформ. Про це заявив сьогодні під час зустрічі з блогерами прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Уряд зараз активно шукає нові форми комунікацій. Особливо актуально це в період реформування", - сказано Азаров. Він зазначив, що для нього важливими є думки блогерів щодо ситуації в Україні, бо вони є активними членами суспільства.
Під час зустрічі глава уряду висловив думку блогерів, що вони можуть висловлювати конкретні пропозиції щодо проектів з проведення реформ в Україні, і це є важливим для уряду.
У той же час, він відзначив, що Кабмін скорочує витрати на своє утримання. Зокрема, в бюджеті на 2012 рік на утримання уряду планується витратити 250 мільйонів гривень, що втричі менше, ніж у 2009 році.
Азаров також підкреслив, що намагається у своїх виступах говорити правду. "Якщо немає можливості говорити правду, я краще промовчу. Не завжди можна говорити правду, на жаль", - додав він.
Також Азаров відзначив, що, на його думку, опозиція повинна критикувати дії уряду, проте така критика не повинна бути заснована на перекручених фактах.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас