"Аваль" приступив до реалізації зарплатного проекту для Полтавської дирекції ВАТ "Укртелеком" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" приступив до реалізації зарплатного проекту для Полтавської дирекції ВАТ "Укртелеком"

153
Полтавський обласний філіал банку «Аваль» приступив до реалізації зарплатного проекту для Полтавської дирекції ВАТ «Укртелеком», повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ платіжних карт Полтавського ОФ.
За інформацією філіалу, у рамках зарплатного проекту буде випущено 300 карт Українська Visa (Visa Classic Domestic), що є дебетними картами системи Visa International з підвищеним ступенем захисту від шахрайства і високим рівнем сервісу та емітовані банком «Аваль» для широкого кола клієнтів.
Як відзначили у Полтавському філіалі, у результаті реалізації проекту працівники Полтавської дирекції ВАТ «Укртелеком» зможуть одержувати заробітну плату в банкоматах по всій території України (у тому числі більш ніж у 300 банкоматах банку «Аваль»), а також у пунктах видачі готівки банків за допомогою механічного устаткування — імпринтерів (у тому числі в більш ніж 1222 пунктах банку «Аваль»).
Крім того, власники Visa Classic Domestic можуть розплачуватися за товари і послуги у всіх підприємствах торгівлі і сфери послуг на території України, що приймають до оплати карти системи Visa.
При цьому власники цієї категорії карт одержують можливість управляти своїм картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу і купувати товари у розстрочку за унікальною програмою АППБ «Аваль» — «Онікс-розстрочка».
Усього Полтавським філіалом банку «Аваль» на сьогодні реалізовано понад 200 зарплатних проектів, у т.ч. для співробітників ВАТ «Полтава-кондитер», ВАТ «Шлиф-Верст» (м. Лубни), районних відділень зв’язку ВАТ «Укртелеком», Полтавського обласного управління юстиції, заводу «Цукровик Полтавщини».
Загальне число емітованих Полтавським філіалом банку «Аваль» платіжних карт перевищує 22 тис., з яких понад 12 тис. було випущено в 2002 році.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас