Митниця виявила схему завезення вакцини з Голландії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митниця виявила схему завезення вакцини з Голландії

Кримінал
384
На Запорізькій митниці виявлена схема незаконного ввезення на територію України вакцин і медпрепаратів для ветеринарної медицини на 11 млн. грн.
Про це повідомили УНІАН у прес-службі відомства.
За даними митниці, "незаконна схема імпорту з Нідерландів ветеринарних препаратів і вакцин на суму майже 11 млн. грн. була виявлена ​​в ході проведення перевірки, в результаті якої було встановлено, що вітчизняна фірма протягом 2010-2011 рр. імпортувала на територію України ветеринарні вакцини та лікарські препарати для птахів і тварин. При цьому письмового договірного угоди з іноземною фірмою не мала: тобто контракт та специфікації до нього, які надавались митниці, були недійсні".
За даними митниці, це свідчить про те, що "ветеринарні вакцини та ветеринарні лікарські препарати" переміщувалися через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом подання митниці документів, що містять неправдиві дані".
На сьогоднішній день, у зв'язку з встановленням даних фактів, заведено справу про порушення митних правил за ознаками (ст. 352 Митного кодексу України). Вирішується питання про порушення Управлінням СБУ в Запорізькій області кримінальної справи за ст. 201 "Контрабанда".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас