Газпром посприяє обшукам в його європейських дочках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газпром посприяє обшукам в його європейських дочках

Енергетика
405
Неочікувані інспекції 27 вересня в офісах дочірніх і залежних компаній Газпрому в Центральній і Східній Європі, а також в офісах деяких європейських покупців Газпрому, по суті, є повторенням раніше проведеної перевірки низки європейських дочірніх компаній концерну, - говоритися в заяві ВАТ "Газпром "на інспекції Європейської комісії.
У зв'язку з цим ВАТ "Газпром" зазначає, що сам по собі факт перевірки не означає якого-небудь визнання порушення антимонопольного законодавства або звинувачення в ньому.
ВАТ "Газпром", будучи піонером лібералізації європейських ринків, завжди було і залишається прихильником конкуренції на ринку газу. ВАТ "Газпром" завжди приділяла велику увагу дотриманню всіх норм міжнародного права та законодавства в країнах, де Група "Газпром" здійснює свою діяльність. Умови контрактних взаємин "Газпрому" з покупцями визначаються міжнародно-правовими зобов'язаннями, комерційною доцільністю та умовами ринку, і базуються на принципах рівних партнерських відносин і повної відповідності цих відносин застосовному праву.
Компанія надасть всю підтримку, яка необхідна і перебуває в рамках вимог законодавства, для проведення інспекцій, говориться в заяві компанії і висловлює надію, що в процесі проведеної Європейською Комісією повторної перевірки будуть строго дотримуватися прав і законних інтересів "Газпрому" і компаній Групи "Газпром". "Газпром" залишає за собою всі свої права, - говориться в заяві.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас