Причин підвищувати ціни на хліб немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Причин підвищувати ціни на хліб немає

Аграрний ринок
167
На сьогоднішній день підстав для підвищення цін на хліб, про яке вчора говорив президент України Віктор Янукович на засіданні Ради регіонів, немає. Про це сказав міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.
"Прогнозу для подорожчання і зростання цін на хліб немає ніякого. Таких передумов немає, у нас шикарний урожай, зерна у нас предостатньо", - сказав Присяжнюк.
Крім того, Присяжнюк заявив, що найближчим часом буде вирішене питання щодо забезпечення сучасним енергозберігаючим обладнанням українських хлібопекарень, що дозволить заощадити їхні витрати. "Ми нещодавно поставили завдання пекарям, і уряд це підтримує, щоб вони провели переобладнання своїх підприємств, і уряд піде на такі кроки, щоб замінити обладнання хлібопекарень на нові та енергозберігаючі технології", - сказав міністр.
Присяжнюк впевнений, що це дозволить в десятки разів скоротити споживання електроенергії. За словами міністра, фінансувати даний захід будуть інвестори, а уряд у свою чергу надасть пільги на ввезення такого обладнання.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас