Олійник: За три місяці Податковий кодекс знищив 10 тисяч підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олійник: За три місяці Податковий кодекс знищив 10 тисяч підприємців

Казна та Політика
1137
У другому кварталі 2011 року кількість фізичних осіб-підприємців, які зареєстрували свою діяльність, скоротилася більш ніж у 2,5 рази в порівнянні з аналогічним період 2010 року
Про це, посилаючись на відповідь Державної реєстраційної служби, заявив лідер партії "Україна майбутнього" народний депутат України Святослав Олійник під час міжнародного круглого столу "20 років незалежності: хто справді живе в демократії".
Як повідомили в прес-службі партії "Україна майбутнього", в документі сказано, що в період з квітня по липень 2011 року було зареєстровано близько 31 тисячі підприємців, тоді коли за аналогічний період минулого року - 83 тисячі.
У відповіді відомства також повідомляється, що за три місяці 2011 року кількість підприємців скоротилася більш ніж на 10 тис. Зокрема, в період з квітня по липень 2011 року було зареєстровано близько 31 тисячі підприємців, тоді коли припинили свою діяльність майже 42 тисячі.
"Політика, спрямована на скорочення підприємницької активності громадян, наочно виражає азійську сутність чинної влади. Вже очевидно, що уряд Миколи Азарова вибудовує модель економіки, заснованої на домінуванні трьох-чотирьох корпорацій, організованих на принципі кримінальній ієрархії, де категорії бюджету замінені категоріями "спільного", - заявив Олійник.
Нагадаємо, 18 листопада 2010 року Верховна рада ухвалила Податковий кодекс, який фактично скасовував спрощену систему оподаткування і посилював контрольні функції податківців. Документ набув чинності 1 січня 2011 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас