Ціни на цукор можуть впасти наступного тижня на очікуваннях на зростання поставок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на цукор можуть впасти наступного тижня на очікуваннях на зростання поставок

Аграрний ринок
382
Ціни на рафінований цукор можуть знизитися наступного тижня, оскільки очікується, що зростання виробництва в північній півкулі дозволить компенсувати спад у Бразилії, найбільшому виробнику і експортері цукру, свідчать дані опитування, проведеного агентство Bloomberg.
Шість з 11 трейдерів, аналітиків і брокерів, які які брали участь в опитуванні, прогнозують зниження вартості рафінованого цукру на торгах на біржі NYSE Liffe, четверо очікують на зростання цін, один експерт вважає, що істотних коливань цін не відбудеться.
Тим часом п'ять учасників опитування чекають на підвищення цін на цукор-сирець на біржі ICE Futures. Четверо очікують на спад, один експерт вважає, що значних змін у вартості сировини не відбудеться.
За оцінками 9 учасників опитування, спред між цінами на рафінований цукор і цукор-сирець звузиться наступного тижня, а два респондента не прогнозують значних змін.
У понеділок-четвер жовтневий ф'ючерс на цукор-сирець подорожчав у Нью-Йорку на 2,1% - до 29,59 цента за фунт, а жовтневий контракт на рафінований цукор за підсумками торгів у Лондоні напередодні коштував $762,8 за тонну, що на 2,3% більше ніж наприкінці минулого тижня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас