Укрсоцбанк буде працювати під маркою UniCredit Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк буде працювати під маркою UniCredit Bank

1602
З 1 вересня 2011 року ПАТ "Укрсоцбанк" буде продовжувати свою діяльність на ринку України під торговою маркою "UniCredit Bank", зберігаючи при цьому свою юридичну назву ПАТ "Укрсоцбанк". Про це повідомляється на сайті банку.
У повідомленні вказується, що на сьогоднішній день в Україні Група UniCredit представлена ​​двома фінансовими організаціями: ВАТ "Укрсоцбанк" і UniCredit Bank, що працюють як два окремих юридичних особи та з 1 вересня 2011 р. вони будуть працювати під однією торговою маркою "UniCredit Bank" .
"Перспектива подальшого об'єднання двох банків в одну юридичну особу і під єдиний бренд є стратегічною метою Групи, спрямованої на посилення присутності бренду UniCredit на українському ринку" - йдеться в повідомленні.
Також вказується, що основним фактором у схваленні рішення про те, під яким брендом буде функціонувати об'єднаний банк, стали результати маркетингового дослідження, згідно з якими ставлення клієнтів "Укрсоцбанку" до зміни торговельної марки досить позитивне.
"Бренд UniCredit має досить сильні позиції в Європі, і ми вирішили скористатися цією перевагою для того, щоб найбільш ефективно підтримати нашу діяльність на місцевому ринку, тим самим, підтвердивши намір тривалого присутності UniCredit Групи на українському ринку. Згідно з проведеними дослідженнями, наші клієнти позитивно ставляться до нового назвою банку. Для них UniCredit - це ознака надійності, тому я дуже оптимістично налаштований щодо ребрендингу банку. Більш того, ми будемо намагатися переконати в цьому наших клієнтів за рахунок високої якості послуг та індивідуальних продуктів", - зазначив голова Правління ПАТ "Укрсоцбанк" Борис Тимонькін.
АКБ "Укрсоцбанк" заснований у вересні 1990 року, сьогодні входить до групи найбільших банків України.
Активи банку на 1 липня 2011 року склали 39,968 млрд. грн., кредити і заборгованість клієнтів - 37,705 млрд. грн., зобов'язання - 33,389 млрд. грн.
"Укрсоцбанк" в І півріччі 2011 р. скоротив чистий прибуток проти показника аналогічного періоду 2010 року в 3,5 рази - до 5,161 млн. грн.
Італійська група UniCredit володіє 95,4439% акцій "Укрсоцбанку".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас