У Києві будуть виробляти трамваї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві будуть виробляти трамваї

2555
У Києві почнуть виробництво власних трамвайних вагонів. Про це розповів голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час робочої поїздки по Дніпровському району, повідомили УНН в прес-службі КМДА.
Зокрема, він зазначив, що в кінці 2010 року комунальним підприємством "Київпастранс" було придбано десять трамвайних вагонів, які з початку 2011 року введено в експлуатацію для роботи на лінії швидкісного трамвая. Поточного року, до 20-ї річниці Незалежності України, будуть запущені ще три трисекційних трамвайних вагона. Крім того, в планах міста придбання ще близько 12 трамвайних вагонів.
Попов повідомив також, що найближчі два-три роки Київ планує оновити весь рухомий склад або за рахунок капітального ремонту, або за рахунок придбання нових вагонів.
"Ми отримали пропозиції від декількох виробників трамвайних вагонів. Це дорогі пропозиції. Проаналізувавши свої можливості та наявні потужності, ми вирішили почати виробництво трамваїв на базі Дарницького трамвайно-ремонтно-експлуатаційного депо. Думаю, що вже до кінця року ми отримаємо перший вагон, вироблений в Києві", - сказав голова КМДА.
Як повідомлялося, начальник Головного управління транспорту Євген Водовозов сказав, що розвиток транспортної інфраструктури Києва є одним з найперших завдань в Стратегії розвитку міста.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас