Western Union запустила інтерактивний сайт зі статистикою з грошових переказів в 36 країнах світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Western Union запустила інтерактивний сайт зі статистикою з грошових переказів в 36 країнах світу

Фінтех і Картки
294
Міжнародна система грошових переказів Western Union на честь свого 160-річчя запустила новий сайт, зібравши на нього в розділі Our World статистику з грошових переказів в 36 країнах світу.
Як пояснюється в повідомленні системи, на сайті можна простежити основні коридори і щорічну динаміку грошових переказів, а також порівняти кількість грошових переказів з іншими важливими економічними показниками по країнах, такими як чисельність населення, зростання ВВП, експорту, імпорту та обсягу іноземних інвестицій.
Для зручності користувачів всі вказані показники можна побачити не в таблиці, а наочно, на інтерактивній мапі світу, яка змінює свій вигляд залежно від обраного параметра. Таким чином можна швидко відстежити максимуми і мінімуми, а також тенденції в міжнародному масштабі, наголошується в повідомленні. При виборі окремо взятої країни показники стають більш детальними і з'являються точні цифри. Всі дані взяті з таких авторитетних джерел, як Світовий банк, Міжнародний валютний фонд та інші, підкреслюють в Western Union.
Інформація представлена ​​англійською мовою.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас