Азаров розкритикував завод Порошенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров розкритикував завод Порошенка

2601
Прем'єр Микола Азаров розкритикував ситуацію на Севастопольському морському заводі і задумався про відповідальність власників за ефективну роботу підприємств.
"Підприємство приватизували, і воно зараз плачевному стані. Запустіння і розвал. Тисячі людей втратили роботу. І що ж пропонує приватний менеджмент? Дайте держзамовлення на будівництво суден. Тобто, нехай платники податків заплатять нам, бо ми самі нічого не можемо. Дуже оригінальне рішення. Жодної ініціативи, жодних інвестицій. А як завод буде виконувати замовлення, коли обладнання порізане або іржаве, коли всі класні робітники пішли світ за очі? Навіщо суспільству такі власники з таким рівнем мислення?" - обурювався Азаров сьогодні на засіданні уряду.
Як повідомляє прес-служба Кабміну, Міністерству економіки та Фонду держмайна доручено детально проаналізувати роботу приватизованих підприємств та запропонувати шляхи наведення порядку.
"Інертні, безвідповідальні власники суспільству не потрібні. Утриманці також не потрібні. Свобода дана не для того, щоб руйнувати, а для того, щоб будувати. Саме на це люди чекають від тих, хто взяв на себе відповідальність за країну, за підприємства", - заявив Азаров.
Власником Севморзаводу є бізнесмен Петро Порошенко.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас