Турчинов: Опозиція об'єднається до осені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Опозиція об'єднається до осені

199
Заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов сподівається на об'єднання опозиційних політичних сил до вересня 2011 року.
Про це політик заявив в ефірі одного з телеканалів
"Об'єднанням реальної політичної опозиції, тих політичних сил, які готові стати в переломі за Україну, я вважаю, і повинен завершитися літній період і початися осінній наступ", - наводить слова Турчинова Ukranews.
На його думку, ті складні часи, які зараз переживає "Батьківщина", свідчать про те, кого чинна влада вважає реальною опозицією. "Я можу сказати, що багато політичних сил сьогодні солідаризуються з нами під час і мітингів, і марафонів, і ходи, яка пройшла минулого тижня центральними вулицями Києва: окрім слоганів "Батьківщини", майоріли і прапори "Народного Руху України", і "Народної Самооборони", і партії "Реформи і порядок", - зазначив він.
Турчинов також нагадав, що під час судового процесу над колишнім прем'єр-міністром Юлією Тимошенко під будівлю Печерського районного суду Києва для її підтримки приходили і представники партії "Фронт змін", і депутат Верховної Ради, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.
"Саме в таких екстремальних умовах всі й повинні побачити, хто є хто - хто робить якісь незрозумілі круглі столи, перед цим проголосувавши за пенсійну реформу, і говорить про об'єднання опозиції, а хто реально об'єднується напередодні дуже і дуже серйозних випробувань", - сказав Турчинов.
За його словами, завданням опозицією має стати відстоювання прав і свобод людини в Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас