У Києві свіже молоко будуть продавати в автоматах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві свіже молоко будуть продавати в автоматах

331
Чеські автомати "Молокобар" з продажу свіжого непастеризованого молока встановлять у Києві.
Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк під час відвідин смт. Терезине Київської області.
"Ми плануємо встановити 5 автоматів в Білій Церкві і 30 автоматів у Києві. Перший буде встановлений в Київській обладміністрації", - сказав голова Київської ОДА.
Такі автомати підтримують температуру +4 градуса і розраховані на 200 або 400 літрів молока. Виробники гарантують збереження якості молока в автоматі до трьох діб.
Губернатор зазначив, що перший автомат "Молокобар" буде встановлено в столиці вже через місяць, і кожен охочий зможе ним скористатися - автомат розмістять на площі перед будівлею Київської облдержадміністрації.
За словами заступника директора з виробництва Товариства з додатковою відповідальністю "Терезине" Олександра Пазинич, автомати з продажу молока планують встановити в супермаркетах Київської області. Він зазначив, що зараз в смт. Терезине в будні в автоматі купують по 150-180 літрів молока і 200-250 літрів - у вихідні дні. Автомати встановлено близько 1,5 місяця тому.
Також в ході відвідин смт. Терезине Присяжнюк взяв участь у церемонії відкриття нового елеватора, розрахованого на 30 тисяч тонн зерна.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас