Клієнти "Укрзалізниці" тепер можуть відстежити рух багажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти "Укрзалізниці" тепер можуть відстежити рух багажу

314
З сьогоднішнього дня "Укрзалізниця" ввела електронну систему оформлення вантажних перевезень на території України.
Як передає кореспондент УНІАН, перше оформлення, при якому весь необхідний документообіг здійснювався в електронному вигляді за допомогою системи "Клієнт-УЗ", заброньований сьогодні в Запорізькій області між станціями "Кушугум" - "Запоріжжя-Ліве" Придніпровської залізниці
За даними фахівців, застосування електронної системи оформлення вантажів дозволяє не тільки значно скоротити час на здійснення документообігу, але і дає клієнтам "Укрзалізниці" ряд додаткових переваг.
"Система "Клієнт-УЗ" розроблена таким чином, що кожен з її користувачів зможе не тільки майже в 10 разів скоротити час оформлення вантажів, а й дистанційно відслідковувати його рух", - повідомили на презентації електронної системи оформлення вантажів, зазначивши, що зараз "Укрзалізниця" здійснює процес установки даної програми постійним клієнтам залізниці.
Найближчим часом доступ до системи "Клієнт-УЗ" буде організований для зручності клієнтів залізниці так само на з/д станціях.
Як повідомляв УНІАН, 24 червня "Укрзалізниця" завершила всі необхідні юридичні процедури, пов'язані з введенням в дію електронного документообігу при перевезенні вантажів залізничним транспортом.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас