Тігіпко розповів про головні чинники економічної катастрофи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко розповів про головні чинники економічної катастрофи

1698
Незабезпечені доходами бюджетні витрати і популізм - ось два головні чинники економічної катастрофи для будь-якої країни. Так віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко прокоментував масові заворушення в Греції, пов'язані зі схваленням парламентом пакету заходів зі скорочення держвидатків, повідомили УНН в прес-службі чиновника.
"У Греції - один з найнижчих в Європі рівень продуктивності праці, при цьому найкоротший робочий тиждень і величезні витрати на соціальну допомогу. Як результат - країна стала банкрутом і виживає тільки за рахунок допомоги ззовні. Соціалізм завжди обходиться занадто дорого. Але розлучатися з ним багато хто не бажає. Це більш ніж актуально і для України", - зазначив Тігіпко.
На думку політика, наша країна також має неконкурентоспроможну економіку і Україні життєво необхідно провести глибоку модернізацію і забезпечити динамічний розвиток.
"Основними перешкодами на шляху реформ є популізм політиків і небажання громадян брати на себе відповідальність за свій добробут. Але зараз потрібно забути про власні інтереси й діяти в інтересах країни", - додав чиновник.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас