Янукович: Допомога МВФ зіграла значну роль у стабілізації економіки України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Допомога МВФ зіграла значну роль у стабілізації економіки України

Казна та Політика
317
Президент України Віктор Янукович зазначив, що допомога Міжнародного валютного фонду (МВФ) зіграла значну роль у стабілізації української економіки. Про це йдеться у привітанні глави Української держави, направленому Крістін Лагард у зв'язку з її обранням на пост директора-розпорядника МВФ, повідомляє прес-служба Президента.
"Переконаний, що Ваш досвід і високий професіоналізм забезпечать подальшу ефективну діяльність Фонду", - підкреслив Янукович. - Ми цінуємо ключову роль МВФ у розвитку міжнародного співробітництва у валютно-фінансовій сфері. Фонд був і залишається одним з дієвих інструментів подолання наслідків світової фінансово-економічної кризи та забезпечення глобального економічного зростання", - йдеться у привітанні глави держави.
Президент України зазначив, що допомога МВФ зіграла значну роль у стабілізації української економіки. "Подальша ефективна співпраця з інститутом, який Ви очолили, має важливе значення для успішного проведення системних економічних реформ в Україні. Ми налаштовані на конструктивний діалог і продовження співпраці з МВФ", - підкреслив Янукович. Президент України побажав Крістін Лагард успіхів на важливій посаді.
Нагадаємо, міністр економіки і фінансів Франції Крістін Лагард очолила МВФ. Вона вступить на посаду 5 липня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас