"Метінвест" інвестував 200 млн дол в ремонт Єнакіївського метзаводу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Метінвест" інвестував 200 млн дол в ремонт Єнакіївського метзаводу

325
Міжнародна гірничо-металургійна вертикально-інтегрована група компаній Metinvest ("Метінвест") в рамках програми реконструкції та модернізації виробничих підприємств виділила близько 200 млн дол на капітальні ремонтні роботи металургійних та енергетичних агрегатів на Єнакіївському метзаводі (входить до групи "Метінвест" ). Про це повідомляє прес-служба компанії.
Основний акцент ремонтних заходів зроблено на підвищенні екологічної безпеки, економічної ефективності та експлуатаційної надійності обладнання. Старт ремонтного періоду був даний на початку червня. Периметр ремонтних робіт охоплює всі виробничі підрозділи підприємства і включає 29 основних металургійних агрегатів і об'єктів енергетики.
"Особливістю блоку капітальних ремонтів 2011 року є його екологічна спрямованість. 70% обсягу ремонтних робіт виконуються в рамках заводської екологічної програми зі зниження викидів. На хороші результати ми очікуємо вже цього року", - зазначив генеральний директор Єнакіївського метзаводу Олександр Подкоритов.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас