Великий бізнес переїжджає в регіони і забирає топ-менеджерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великий бізнес переїжджає в регіони і забирає топ-менеджерів

1586
Столиця втрачає статус Мекки для шукачів престижної роботи. Нині великий бізнес переїжджає в регіони і забирає із собою найкращих топ-менеджерів. Зманюють високою зарплатою, кращим соцпакетом і ... морозивом.
Бізнес прагне бути ближчим до клієнта - тож активно відкриває представництва у західному та східному регіонах України. Зманюючи на периферію досвідчених управлінців, роботодавці пропонують їм зарплатню не нижчу, ніж у Києві, а соцпакет навіть кращий. І, що особливо цінне - оплачують навчання дітей.
"Кандидатам стало более интересно рассматривать такие предложения, потому что, получив такое предложение, специалист получает возможность реализовать себя и в профессиональном плане, и получить какой-то новый опыт, и есть люди, которые готовы приходить на этап старта", - розповідає телеканалу UBR Наталія Гілета, менеджер з рекрутменту кадрового холдингу.
Наповнюваність соцпакетів збільшують. Окрім медичного і страхування життя, вже без питань оплачують мобільні переговори і проїзд. Є і нестандарті ходи. Наприклад, в спеку підлеглих пригощають морозивом чи поять молоком за гарну роботу. Щоправда, для працівника головне все одно - висока зарплатня і перспектива кар’єрного зростання.
"Для специалистов сейчас однозначно важны уровень заработной платы, тот, на который он рассчитывает, официальное оформление и уровень зарплаты, которая начисляется в белую", - додає Ольга Беша, консультант з управління людськими ресурсами.
Активно освоюють регіони торгові, харчові та готельні мережі. Тому вакансій у цих сферах зараз найбільше, кажуть рекрутери. Традиційно затребувані спеціалісти ай-ті технологій. А для пересічних працівників зарплата у регіонах нижча, ніж столична не більше, ніж на 10 відсотків.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас