Глава Мінфіну США спростував інформацію про свою відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Мінфіну США спростував інформацію про свою відставку

Казна та Політика
196
Міністр фінансів США Тімоті Гейтнер заявив, що продовжить роботу на своїй посаді "в найближчому майбутньому", незважаючи на інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію про його відставку, повідомляє агентство Associated Press. "Я живу заради цієї роботи. Це - єдине, що я коли-небудь робив. Я вірю в свою роботу", - заявив 49-річний Гейтнер, відповідаючи на питання екс-президента Білла Клінтона під час громадського заходу, проведеного фондом Clinton Global Initiative.
Раніше агентство Bloomberg з посиланням на три неназвані джерела повідомило, що Гейтнер розглядає можливість відходу зі свого поста після досягнення домовленості між Білим домом і конгресом з питання про підвищення стелі держборгу.
Гейтнер повідомив одному з джерел Bloomberg, що потребує відпочинку, після того як йому довелося діяти в умовах краху таких компаній Уолл-стріт, як Lehman Brothers Holdings Inc. і Bear Stearns Cos. спочатку у ролі глави Федерального резервного банку Нью-Йорка, а потім - голови Мінфіну. Також певну роль відіграють і сімейні обставини.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас