Ющенко здає квартиру за тисячу доларів на добу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко здає квартиру за тисячу доларів на добу

Нерухомість
2432
Колишній президент Віктор Ющенко здає квартиру за 1000 доларів на добу. Про це пише "Сегодня".
Квартира за адресою Мала Житомирська, 20-в, яку екс-президент вказує у своїх деклараціях про доходи, в 1998 році була переобладнана - з двох трійок, одна з яких комуналка, була зроблена одна, а над нею замість даху побудована мансарда. Загальна площа квартири в підсумку становить більше 350 квадратних метрів, як в стандартному котеджі.
На нижньому поверсі тут розміщені передпокій з гардеробом, кухня з їдальнею, гостьова і сімейна кімнати, кабінет, спальня, санвузли та сходи на верхній поверх. Біля кухні, з якої є ізольований чорний вихід, влаштований засклений балкон. На верхньому поверсі розташовані дві дитячих, два туалети, спортзал, оглядова тераса. Там же приміщення для газового котла і бойлера, опалення і вода тут працюють в автономному режимі.
На питання, чому така велика плата, ріелтор пояснила: "Чесно кажучи, я сама вважаю, що ціна перебільшена. У квартирі нічого особливого немає. Можливо, через те, що вона належить Ющенкові. А ще існує легенда, що квартира майже свята - там колись жив священик, який емігрував. Та й сам будинок стоїть між трьома церквами: Святою Софією, Михайлівською та Андріївською", - сказала ріелтор Настя.
Сусіди Ющенко, яких не так і багато в будинку, де в основному фірми, кажуть, що Віктора Андрійовича не бачили в будинку вже давно. "Не пам'ятаю, може, рік тому він тут з'являвся. Ведуть вони себе дуже скромно. А зараз, начебто квартира пустує", - сказав нам Микола, який неохоче говорив про відомого сусіда
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас