МВФ висловив Україні "розуміння і підтримку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ висловив Україні "розуміння і підтримку"

Казна та Політика
437
Міжнародний валютний фонд підтримує продовження активної роботи з Україною за програмою співпраці.
Про це заявив міністр фінансів Федір Ярошенко, повідомляє прес-служба міністерства.
"Керівництво Міжнародного валютного фонду підтримує продовження активної роботи в рамках програми співпраці з Україною", - зазначив він.
У свою чергу виконуючий обов'язки Керівного директора МВФ Джон Ліпськи відзначив важливість проведення державних реформ в Україні для досягнення цілей в рамках програми співпраці з МВФ, врегулювання нових викликів і створення надійного фундаменту для сталого економічного зростання.
"Він відзначив позитивний характер дискусії щодо виконання урядом нашої країни взятих на себе зобов'язань", - заявили у відомстві.
"Ми обговорили поточний стан економіки в Україні. Для досягнення цілей програми співробітництва, зменшення незахищеності економіки та закладки фундаменту для сталого економічного розвитку була підкреслена важливість проведення рішучої політики і державних реформ в Україні. Ми домовилися продовжувати співробітництво", - цитує МВФ міністерство.
У свою чергу Ярошенко зазначив, що "керівництво МВФ, безумовно, позитивно оцінило схвалення в першому читанні закону про пенсійну реформу", повідомили в прес-службі.
"Ми знайшли розуміння і підтримку з боку МВФ і, головне, зафіксували, що наша програма діє", - резюмував він.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас