Український атом став ближчим до ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український атом став ближчим до ЄС

Енергетика
241
Генеральна асамблея Європейського ядерного форуму (Форатом) проголосувала за приєднання асоціації "Український ядерний форум" як асоційованого члена до цієї організації. Про це повідомили в прес-службі асоціації.
Український ядерний форум став першою подібною організацією з країн, які не є членами Європейського союзу, прийнятих в Форатом.
Як відзначили в асоціації, членство в Форатомі, є кроком на шляху інтеграції України в ЄС, що дозволить координувати позиції з ключових питань розвитку ядерної енергетики, налагодити тісні відносини з європейськими структурами, а також дозволить обмінюватися досвідом в ядерній сфері з провідними світовими компаніями.
Європейський ядерний форум - це об'єднання 16 національних ядерних форумів європейських країн (Бельгії, Болгарії, Угорщини, Великобританії, Іспанії, Італії, Нідерландів, Словаччини, Словенії, Румунії, Чеської Республіки, Фінляндії, Франції, Німеччини, Швеції, Швейцарії), які представляють інтереси понад 860 великих європейських і транснаціональних компаній. Сфера діяльності цих компаній - надання продукції і послуг у ядерній галузі.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас