Російський йєті створив акаунт в Твіттері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський йєті створив акаунт в Твіттері

166
Кузбаська снігова людина, яка вже давно стала неофіційною пам'яткою регіону, отримала власний акаунт на сервісі мікроблогів Twitter.
Йеті почав вести мікроблог кілька днів тому, і до моменту написання замітки у ньому було близько півтора десятка записів.
В особистих даних йєті написав, що він проживає в Азаській печері і назвав себе "сніговою людиною в повному розквіті сил". У першому пості йєті пообіцяв своїм читачам, що буде розповідати їм про "своє нехитре життя".
У мікроблозі йєті дійсно описує те, чим він займається, що бачить навколо, а також скаржиться на туристів. "Знайшов у себе жмут сивого волосся. Це все екологія! Колись ягоду прямо з землі їв і здоровий був. А зараз все туристами загиджено. Тьху!", - так виглядає один з недавніх твітів снігової людини.
Хто є реальним автором мікроблога кузбаського йєті, поки не встановлено. У прес-службі мерії міста Таштагол, який вважається батьківщиною кузбаського йєті Незалежного порталу Кемерова заявили, що владі нічого невідомо про мікроблог снігової людини.
Жителі Кемерово неодноразово робили спроби відшукати снігову людину в тайзі. Губернатор області Аман Тулєєв навіть пообіцяв нагороду тому, хто зуміє знайти йєті. 11 листопада в регіоні відзначається свято, присвячене кузбасівській сніговій людині.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас