Зупинки транспорту в Харкові будуть перейменовані до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зупинки транспорту в Харкові будуть перейменовані до Євро-2012

228
Харківським зупинкам громадського транспорту (1,38 тис. об'єктів) будуть дані нові і підтверджені колишні назви в рамках підготовки міста до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як повідомляється на веб-сайті міськради Харкова, дане рішення ухвалене виконавчим комітетом міськради міста 22 червня.
За даними веб-сайту, зміна назв стосується і зупиночних пунктів, які діють для одного виду транспорту, а також так званих суміщених зупинок, які можуть обслуговувати відразу декілька видів транспорту.
"На цей час в Харкові є зупинки з однаковими найменуваннями в прямому і зворотному напрямку руху транспорту. Це неправильно з точки зору організації перевезень", - цитується в повідомленні директор департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан.
Він підкреслив, що рішення виконкому про перейменування зупинок схвалено для оптимізації маршрутних карт міста, чому сприяють нові унікальні назви зупинок.
"Унікальні найменування потрібні для створення маршрутних карт, у тому числі в процесі підготовки та проведення Євро-2012, а також для поліпшення системи орієнтування в місті", - додав Дульфан.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас