Україна і Китай домовилася про спільне будівництво агротехнопарку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Китай домовилася про спільне будівництво агротехнопарку

Аграрний ринок
462
Україна і Китай домовилася про спільне будівництво агротехнопарку.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства аграрної політики і продовольства.
"Вже підписаний меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики і продовольства України та Міністерством сільського господарства КНР з питань спільного будівництва агротехнопарку", - сказано в повідомленні.
Крім того, згідно з повідомленням, вже розроблені і остаточно узгоджуються тексти меморандумів з Китаєм про співробітництво в галузі ветеринарної медицини і про співпрацю між Мінагрополітики України та урядом китайської провінції Ляонін в галузі сільського господарства, і Мінагрополітики проводить роботу з визначення виконавців від української сторони.
Також прес-служба повідомляє, що в даний час ведеться робота над проектами будівництва молочної товарної ферми на 3,3 тис. голів дійного стада в Чернігівській області, для фінансування якого було вирішено залучити кредитні кошти Промислово-торговельного банку Китаю, і будівництва свинокомплексу із замкнутим циклом виробництва потужністю 24 тис. голів свиней на рік у Київській області за участю ВАТ "Китайська корпорація інжинірингу САМС".
"Зараз товарооборот між нашими країнами порівняно невеликий, проте останнім часом він має постійну тенденцію до зростання. Перспективи українсько-китайського співробітництва, враховуючи потенціали наших країн, величезні", - цитується в повідомленні міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк. < / p>
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас