Аргентина закликала G20 збільшити с/г виробництво для стримування світових цін на зерно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аргентина закликала G20 збільшити с/г виробництво для стримування світових цін на зерно

Аграрний ринок
244
Аргентина закликала G20 вжити заходів щодо збільшення сільськогосподарського виробництва для того, щоб стримати значне зростання цін на зерно в світі. Про це заявив у понеділок, 20 червня, міністр сільського господарства країни Хуліан Домінгез, передає "Сіньхуа".
Домінгез підкреслив, що тільки при підвищенні сільськогосподарського виробництва в світі може бути остаточно вирішене питання про надмірне подорожчання зерна. Розвиток сільського господарства також створить велику кількість робочих місць. З іншого боку, боротьба зі спекуляцією навколо цін на сільськогосподарські товари є другим важливим кроком щодо стримування цін на зерно.
Він також заявив, що Аргентина планує підвищити виробництво продовольчих і олійних культур на 60% у найближчі 10 років.
Зазначимо, Аргентина є одним з найбільших виробників і експортерів сільськогосподарської продукції у світі, значну частку на світовому ринку становлять аргентинська соя, пшениця і кукурудза.
Членами "великої двадцятки" є Австралія, Аргентина, Бразилія, Великобританія, Німеччина, Індія, Індонезія, Італія, Канада, Китай, Корея, Мексика, Росія, Саудівська Аравія, США, Туреччина, Франція, ПАР, Японія і Європейський союз. Постійними учасниками зустрічей G20 є МВФ, Європейський центральний банк і Світовий банк.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас