Львівська область очікує на 400 млн дол китайських інвестицій у вугільну промисловість регіону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська область очікує на 400 млн дол китайських інвестицій у вугільну промисловість регіону

Казна та Політика
135
Львівська обласна державна адміністрація очікує на 400 млн доларів китайських інвестицій у розвиток вугільної промисловості області.
Про це сказано в повідомленні обладміністрації.
Згідно з повідомленням, голова Львівської обладміністрації Михайло Цимбалюк 15 червня провів робочу зустріч з китайською делегацією на чолі з президентом підприємства з іноземними інвестиціями "Кітпред" Деном Сяосю і президентом Китайської державної корпорації Tiandi Science & Technology Co. Ltd У Дечженом.
"Ми можемо побудувати на Львівщині кілька шахт і готові вкласти в це будівництво 400 млн доларів США. Маємо дуже серйозні наміри будувати шахти в області, адже вже реалізуємо кілька подібних проектів", - повідомив в ході зустрічі Сяосю.
При цьому Цимбалюк зазначив, що питання вугільної галузі є для Львівської обладміністрації одним з пріоритетів, тому обладміністрація вітає бажання китайської сторони інвестувати кошти в цю галузь.
В свою чергу Дечжен повідомив, що науково-технічна компанія Tiandi Science & Technology Co. Ltd готова взяти на себе розробку всієї необхідної технічної документації з будівництва шахт у Львівській області.
Підприємство з іноземними інвестиціями "Кітпред" створено у формі товариства з обмеженою відповідальністю в 2000 році з метою внесення практичного та інтелектуального внеску у співпрацю між китайськими і українськими великими компаніями в сфері промисловості фінансів і торгівлі; здійснення діяльності, спрямованої на виконання міжурядових угод між Україною і КНР.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас