Президент пригрозив відставкою Кулиняку, Табачнику і Сафіулліну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент пригрозив відставкою Кулиняку, Табачнику і Сафіулліну

Казна та Політика
534
Президент України Віктор Янукович попереджає міністрів гуманітарного блоку про те, що якщо вони не змінять своє ставлення до роботи, то їх чекає доля віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Віктора Тихонова.
"Гуманітарний блок уряду сьогодні заслуговує на дуже низьку оцінку", - повідомив він на Раді регіонів у п'ятницю в Лівадії.
Президент звернувся до міністра культури Михайла Кулиняка, міністра освіти, науки, молоді і спорту Дмитра Табачника і голови Державної служби молоді і спорту Равіля Сафіулліна: "Якщо ви проводитимете таку політику... Ви закінчите тим, чим закінчили ваші попередники на останньому засіданні уряду".
Нагадаємо, 1 червня указами президента України зі своїх посад були звільнені віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Віктор Тихонов, його перший заступник Юрій Хиврич, голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов. Крім того, подав у відставку головний державний санітарний лікар Сергій Риженко.
Раніше повідомлялося про те, що, окрім І.Ємця, в найближчому майбутньому можливі відставки міністра освіти Дмитра Табачника, міністра культури Михайла Кулиняка, віце-прем'єра Віктора Тихонова, а також міністра оборони Михайла Єжеля. При цьому відставка Азарова відкладена до вищої точки кипіння в суспільстві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас