ПУМБ випустив 100 тис. платіжних карт системи Visa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ випустив 100 тис. платіжних карт системи Visa

Фондовий ринок
193
23.01.2003 року Першому Українському Міжнародному банку Президентом компанії VISA CEMEA (Central and Eastern Europe, Middle East and Africa) пані Енн Кобб був вручений сертифікат з нагоди випуску Банком 100 тис. платіжних карт системи Visa International.
За словами представників компанії VISA CEMEA, Перший Український Міжнародний банк, будучи одним з лідерів ринку платіжних карт України, підтримує і розвиває стратегію співробітництва системи Visa Int. і українських банків по популяризації безготівкових розрахунків, упровадженню нових карткових продуктів, а також розвитку широкої мережі обслуговування платіжних карт в Україні.
ПУМБ, працюючи на ринку банківських послуг уже більш 10 років, ввійшов у число найбільших українських банків і закріпив за собою репутацію стабільного і надійного фінансового інституту з високим рівнем капіталізації і сильною клієнтською базою, постійно зростаючими обсягами бізнесу і стійких позицій у всіх сегментах фінансового ринку.
Більш того, можливості ПУМБ як Банку високих технологій дозволяють йому постійно впроваджувати нові карткові продукти і послуги, засновані на останніх досягненнях в області інформаційних технологій. Банк постійно працює над розширенням спектра наданих послуг для своїх клієнтів. Доказом тому служить відкриття в жовтні 2002 року першого і єдиного в Україні повнофункцыонального «Електронного банку», завдяки якому, усі клієнти ПУМБ зможуть самостійно, без участі банківських співробітників, здійснювати різні операції по своїх рахунках 24 години на добу 7 днів у тиждень, без обмеження в часі обслуговування.
Завдяки могутній технічній базі і власним розробкам фахівців ПУМБ в області програмного забезпечення, Банк значно розширив можливості банкоматів. На сьогоднішній день усі власники платіжних карток у широкій мережі банкоматів ПУМБ можуть:
-здійснювати перекази між картковими рахунками, відкритими в ПУМБ;
-одержувати як наявні гривні, так і долари США;
-здійснювати платежі на користь операторів мобільного зв'язку;
-оплачувати поліси страхових компаній;
-оплачувати комунальні послуги;
-змінювати свій персональний ідентифікаційний номер (ПІН-код);
-переглядати залишок по рахунку.
Найближчим часом банк планує розширення спектру високотехнологічних послуг, наданих за допомогою банкоматів і сенсорних банківських терміналів і інших сервісів віддаленого керування рахунком.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас