Гриценко боїться, що картопля зникне з прилавків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гриценко боїться, що картопля зникне з прилавків

Аграрний ринок
684
Якщо прем'єр-міністр почав займатися картоплею, це призведе до того, що він зникне з прилавків, вважає лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко.
Такий прогноз він зробив під час прес-конференції в Донецьку, коментуючи заяву Миколи Азарова про намір уряду взяти під контроль ціни і збільшити частку промислово вирощеної картоплі, повідомляє ZN.ua з посиланням на прес-службу партії "Громадянська позиція".
"Все, за що раніше брався уряд, завершувалося дефіцитом і підвищенням цін. Почали регулювати гречку - ціна стрибнула за хмари і гречка зникла з прилавків. Взялися за бензин - і ось А-95 коштує більше 10 грн за літр і ціна і продовжує зростати. Почали регулювати підприємництво через податкові "новації" - почали закриватися підприємства", - констатував Гриценко.
Тому він вимагає від Азарова припинити безвідповідальні дії і не намагатися адміністративними шляхами регулювати те, що краще регулюється "без брудних лап держави і без державного втручання".
"Краще було б, якби такі горе-чиновники з подібними ініціативами на чолі з Азаровим пішли у відставку. Тоді людям дихати і жити легше", - переконаний Гриценко
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас