Крим планує направити 323 млн грн на вирішення земельних питань до 2021р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крим планує направити 323 млн грн на вирішення земельних питань до 2021р

Аграрний ринок
139
Стратегія розвитку Криму на 2011-2020рр. передбачає виділення 323 млн грн на рішення 22 питань у сфері земельних відносин, повідомляється на офіційному сайті Державного агентства із земельних ресурсів (Держзем) України.
Згідно з повідомленням, основою стратегії виступає Республіканська програма використання та охорони земель Рескомзему, що передбачає заходи з реформування санаторно-курортного і туристичного сектора економіки Криму, формування агросектору та ін.
Голова Рескомзему АРК Олександр Чабанов, слова якого наведені в повідомленні, зазначив, що стратегія, зокрема, передбачає будівництво та реконструкцію протиерозійних, берегоукріплювальних, протиселевих споруд.
Крім того, документ включає розробку проектів водоохоронних та санітарних зон, встановлення меж прибережних смуг, інвентаризації та розмежування земель комунальної і державної власності.
Для покращення культури землеробства та недопущення деградації угідь, збереження їх родючості передбачено проведення ґрунтових обстежень, коректування ґрунтових карт, гіпсування засолених і рекультивацію порушених земель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас