Ерсте Банк почав приймати комунальні платежі у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ерсте Банк почав приймати комунальні платежі у Києві

364
З середини квітня 2011 року клієнти Ерсте Банку мають можливість оплачувати платежі на користь підприємств житлово-комунальних господарств, операторів мобільного та фіксованого телефонного зв'язку, а також Інтернет-провайдерів у відділеннях банку в м. Києві. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба банку.
До цього даною послугою могли користуватися тільки клієнти банку в таких містах Донецької області як Донецьк, Маріуполь, Артемівськ, Горлівка та Красноармійськ.
"Крім кредитів, депозитів, поточних рахунків та професійних фінансових консультацій, ми пропонуємо клієнтам можливість також здійснювати комунальні платежі в своєму банку і, на даний час, без сплати комісій", - говорить заступник голови правління АТ "Ерсте Банк" Світлана Черкай.
Прийом платежів здійснюється у міжнародній платіжній системі FlashCheque, що стало можливим завдяки співпраці з Банком Фамільний, який є розрахунковим банком цієї системи.
Як повідомили в прес-службі Ерсте Банку, фінустанова розглядає можливість співпраці з іншими компаніями для розширення географії надання послуги.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас