Тимошенко вимагає від Кабміну відкликати закон про скасування соціальних пільг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вимагає від Кабміну відкликати закон про скасування соціальних пільг

Казна та Політика
771
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вимагає від Кабінету Міністрів відкликати свій законопроект "Про гарантії держави щодо виконання рішень суду", наслідком прийняття якого для окремих категорій громадян буде скасування соціальних пільг.
Про це вона заявила після відвідин Генеральної прокуратури України, повідомляє її персональний сайт.
"Наша політична сила вимагає від Прем'єр-міністра Азарова відкликати і не ганьбити себе, тому що цей законопроект навіть назвали цинічно - "Про гарантії держави щодо виконання рішень суду" і під цей закон скасовують пільги", - підкреслила Тимошенко.
Лідер партії "Батьківщина" обурена діями влади.
"Вони думають, що ветерани, яких, по суті, позбавили всього, будуть любити Януковича за те, що він повертає червоний комуністичний прапор. Я думаю, що такі "бартери" з боку влади говорять про крайній цинізм, який сьогодні влада демонструє, забираючи в людей останнє, але граючи на ідеологічних почуттях, на пам'яті людей, на ностальгії", - підкреслила вона.
Тимошенко також повідомила, що представлений Кабміном на розгляд парламенту законопроект був розроблений за рекомендацією Європейського суду з прав людини після розгляду ним позовів українських громадян до держави України.
"Люди, які сьогодні не отримують від цієї влади те, що передбачено законом, звернулися до судів, у тому числі до Європейського суду, і отримали позитивне рішення і цей закон нібито - для виконання позитивних рішень, але скасовуючи пільги. Це тільки один з прикладів підміни понять. Те ж саме робиться, коли встановлюються пам'ятники Сталіну - відволікають увагу людей від справжнього лиха, розрухи, від справжнього приниження", - резюмувала Тимошенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас