КМДА перевірить лічильники теплової енергії у киян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА перевірить лічильники теплової енергії у киян

Енергетика
327
В установах бюджетної сфери та у житловому фонді міста буде проведена перевірка лічильників теплової енергії. Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак, повідомила прес-служба КМДА.
"Прошу голів районних держадміністрацій та керівників профільних управлінь звернути особливу увагу на те, щоб жоден заклад не увійшов у новий опалювальний сезон з неперевіреними або несправним лічильником", - зазначив Мазурчак.
Також він підкреслив необхідність вирішення питання про прийняття АК "Київенерго" безгоспних інженерних мереж.
"Це дозволить забезпечити їх належне утримання та відновлення. Сьогодні в місті залишаються не прийнятими 90 км безгоспних теплових мереж. Також необхідно визначити виробника і виконавця житлово-комунальних послуг", - зазначив Мазурчак.
Як повідомили в КМДА, вже на наступному тижні "Київенерго" почне пілотний проект зі здійснення функцій виконавця комунальних послуг з централізованого опалення і постачання гарячої води споживачу. Згідно з проектом, "Київенерго" укладе прямі договори з мешканцями 9 будинків у Голосіївському районі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас