Укрексімбанк планує до літа розмістити рублеві облігації на суму до 10 млрд руб. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк планує до літа розмістити рублеві облігації на суму до 10 млрд руб.

Фондовий ринок
216
Укрексімбанк планує до літа 2011 року розмістити рублеві облігації на суму до 10 млрд рублів, повідомив радник генерального директора по СНД компанії "ВЕБ Капітал" Андрій Краснопояс журналістам у п'ятницю.
"Проект перебуває на фінальній стадії, параметри вже визначені - близько $300 млн, або до 10 млрд рублів", - сказав він, відзначивши, що "ВЕБ Капітал" є організатором розміщення даного дебютного випуску рублевих облігацій в Україні.
Краснопояс додав, що "ВЕБ Капітал" розраховує на гарний попит по даних паперах. "У банку хороший рейтинг, тому попит буде непоганим", - сказав він, додавши, що можлива корекція за обсягом випуску в бік його зменшення.
Відповідаючи на питання про те, чи планує ВЕБ викуповувати облігації, він сказав: "Розглядаємо. За підтримки ВЕБу завершуємо структурування угоди".
Як зазначив Краснопояс, Укрексімбанк може розмістити рублеві облігації раніше українських суверенних рублевих облігацій. "Питання, коли будуть суверенні українські запозичення в рублях, поки дуже відкрите. Український уряд розглядає можливість запозичення в доларах", - сказав він.
За словами представника "ВЕБ Капіталу", зараз йде дуже серйозне опрацювання питання щодо дохідності розміщення держпаперів України в доларах.
Краснопояс додав, що розміщення рублевих облігацій Укрексімбанку може відбутися до літа. Термін запозичення - три роки. "Прибутковість погодили. Зараз йде обговорення десятих і сотої частки щодо ціни", - підкреслив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас